Jonas Moström

”Cajsa är en suverän dramaturg som på ett fantasifullt och konstruktivt sätt alltid lyfter fram det bästa i varje berättelse. Om jag kör fast inspirerar hon och vi hittar alltid nya briljanta idéer tillsammans. Det är en glädje att samarbeta med henne: den bästa vaccinationen mot skrivkramp jag kan tänka mig. Top notch!”

/Jonas Moström
Författare

Dag Öhrlund

”Cajsa är bara – bäst. Efter ett manusmöte med denna intensiva idémaskin är jag helt urlakad, återvänder till skrivarlyan med ett leende på läpparna och inser att min bok just har blivit bättre. Mycket bättre.”

/Dag Öhrlund
Författare

Ann-Charlotte Persson

”Förutom att det har varit roligt och berikande att jobba tillsammans med Cajsa, har det varit en sann glädje att se hur manuset höjdes till en ny nivå efter att hon med stort engagemang klivit in i min berättelse och därefter kommit med skarpsynta kommentarer och värdefull feedback som förfinat min bok.”

/Ann-Charlotte Persson
Författare

Bob Hansson

”Är det något jag under min författarkarriär saknat så är det att ha blivit läst av någon som har kompetens, känsla och engagemang nog för att verkligen kliva in i historien. Den läsaren har jag hittat i Cajsa.
Hon kliver in i texten som om den vore hennes egen och med en ögonblicklig känsla för hur en historia kan vibrera har hon varit ett bedårande bollplank. Cajsa vet att hon kan, vilket verkar borga för att både hennes intuition och intelligens får fritt utrymme att verka i.”
/Bob Hansson
Poet och Författare

Zinat Pirzadeh

”Jag har haft den stora glädjen att ha Cajsa Winqvist som dramaturg till min debutroman ”Fjäril i koppel” som skördat stora framgångar. Jag ser Cajsa Winqvist som litteraturens barnmorska som hjälper till att förlösa de böcker man bär på i sitt inre. Jag rekommenderar henne med värme.”
/Zinat Pirzadeh
Komiker och Författare